Mutari apartamente/garsoniere/firme

Aveti nevoie sa va mutati?

 

               Spatiul nou va trebui amenajat corespunzator, varuit, vopsit, poate reparat pe ici pe colo, refacut instalatie sanitara sau electrica, montat chiuvete si altele. Este destul de greu de gasit o firma care sa ofere toate aceste servicii si in plus sa va si mute si sa repozitioneze mobila cu consideratie fata de amenajarea proaspat facuta.

               Atentia la detalii cere intotdeauna mai mult timp si energie in orice domeniu insa aici, la mutari de mobila si relocari de birouri poate insemna diferenta dintre o mobila inca buna de folosit si alta care ……nu mai este.

Pierderile pot fi atat de natura sentimentala cat si de natura financara daca ne referim la aparatura complexa specifica atunci cand iti muti biroul in alta locatie.

Nu iti plac surprizele neplacute?

De aceea ar trebui sa apelati la experienta firmei CDM Protect Servicii. Mutarea mobilei si a bunurilor se va face intr-un spatiu curat si amenajat asa cum va doriti sau asa cum v-ati dorit intotdeauna!
Devino unul dintre clientii nostri si ne vei recomanda cu siguranta!

Organizam mutari la cheie orientandu-ne dupa programul si necesitatile dumneavoastra!

Relocarea se realizeaza cu masini special dotate pentru protectia mobilei ori a birourilor dumneavoastra.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.